Njut en vedugnsbakad pizza

med trevligt sällskap och ett glas vin till

Som en blinkning från Italien svävar doften av vedugnsbakad pizza över Tobisborg.

Frasiga pizzor på egen deg där klassikerna Napolitana, Spianata och Bresola ledsagas av Chevre och den lite mer nordligt förankrade Stenbit där nämnda rom tillsammans med potatis, dill och citron borde få den mest svårflirtade mun att vattnas.

Våra vedugnsbakade pizzor

Breasola

Tomatsås, Mozzarella, Breasola, Hyvlad Parmesan,, Ruccola
  135:-

Spianata

Tomatsås, Mozzarella, Salami, Hyvlad Parmesan, Gremolata, Ruccola
  135:-

Bianco

Creme fraiche, Mozzarella, Rödlök, Stenbitsrom, Citron, Dill
  135:-

Chèvre

Creme fraiche, Chèvre, Valnötter, Honung, Päron, Ruccola
  135:-
Scroll to Top