Njut en vedugnsbakad pizza

med trevligt sällskap och ett glas vin till

Som en blinkning från Italien svävar doften av vedugnsbakad pizza över Tobisborg.

Frasiga pizzor på egen deg där klassikerna som Bresola och Pide ledsagas av Chevre och den lite mer nordligt förankrade Bianco där nämnda rom tillsammans med potatis, dill och citron borde få den mest svårflirtade mun att vattnas.

Våra vedugnsbakade pizzor på surdeg

Iberico

tomatsås, mozzarella, Iberico Salami, gremolata, hyvlad parmesan, ruccola
  155:-

Bresaola

tomatsås, mozzarella, breasola, hyvlad parmesan, ruccola, tryffelcrème
  155:-

Chévre

créme fraiche, chévre, valnötter, päron, polkabetor, honung, ruccola
  155:-

Pide

Tomatsås, mozzarella, lammfärs, rödlök, fetaost, feferoni, vitlökssås
  155:-

Kebab (Även vegansk)

tomatsås, mozzarella, kebabkött, rödlök, peperoni och hemmagjord vitlökssås
  155:-

Bianco (Även vegansk)

créme fraiche, mozzarella, stenbitsrom, rödlök, skivad färskpotatis, citron, dill
  165:-
Scroll to Top